15.10.07

Rolf-Lye: 3-8 (2-4)

Rolf: Geir Ottøy, Sølve Skjæveland, Per Tore Solstad, Palle Jørgensen, Bjørn Sigurd Stangeland, Morten Reigstad, Cato Amundsen, Erik Pettersen, Tore Wersland, Frode Nygaard, Odd Reidar Sømme

Årets siste kamp, og for en gangs skyld hadde Rolf klart å samle sammen nesten hele A-lagstroppen. Dessverre meldte keeper-Åge forfall, og dermed måtte spiss-veteran Geir Ottøy vikariere i Rolfeburet.

Til tross for at Ottøy vartet opp med flere gode redninger, var Rolf's sjanser til poeng minimale uten en rutinert keeper til å stenge buret. Men de rødkledde startet optimistisk. Cato Amundsen trengte ikke mange minuttene på å sende Rolf i ledelsen - forøvrige 3 kamp på rad hvor Rolf har scoret det første målet. Kan det være ny klubbrekord?

Dessverre utlignet Lye bare minuttene etterpå. Og deretter fikk Lye 3 billige mål, før Frode Nygaard kunne redusere til 2-4.

I andre omgang fikset Erik Pettersen enda en redusering til 3-5, men nærmere kom aldri Rolf. En liten kollaps på slutten gjorde at kampen endte hele 3-8 til Lye, men strengt tatt var vel kampen jevner enn som så. Alt i alt en brukbar avslutning på sesongen.