25.9.07

 

Tasta-Rolf: 3-4 (0-3)

Rolf: Åge Høyland, Per Tore Solstad, Svein Ingesson, Palle Jørgensen, Ronny Eiane,
Bjørn Sigurd Stangeland, Cato Amundsen, Erik Pettersen, Tore Wersland, Frode Nygaard

Mål: Bjørn Sigurd Stangeland 2, Per Tore Solstad, Cato Amundsen

Etter et par katastrofale kamper, var dagens bunnoppgjør mot Tasta antagelig den siste realistiske muligheten for en Rolfe-seier denne sesongen.

Og endelig klarte Rolf å levere varene. Ett aggressivt Rolfelag gikk ut i full gallopp fra avspark, og allerede etter ett par minutter kunne Bjørn Sigurd Stangeland (eller "Den hvite Ronaldo", som mange kaller ham) gi Rolf ledelsen. Forøvrig hans første seriemål for Rolf. Det tok riktignok 28 kamper, men bedre sent enn aldri.

Men Rolf hadde ikke tenkt å gi seg med det. Per Tore Solstad ordnet tomålsledelsen, og like etterpå var Bjørn Stangeland (eller Bjørnaldinho som han liker å bli kalt) frampå igjen og ordnet 3-0.


Dagens helt: To-målsscorer Bjørn "Der Bomber" Stangeland

Dette ble også pauseresultatet og stemningen var stor på Rolfebenken - kunne dette holde til 3 poeng?

Rolf begynte andre omgang i fin stil. Cato Amundsen fant fram silkefoten, og plasserte ett nydelig frispark i mål. 4-0 til Rolf og da burde vel seieren være sikret?

Men så skjedde det som pleier å skje når Rolf leder 4-0. Vi fikk et besøk av vårt gamle spøkelse "Rolfesprekken". Tasta fikk en billig redusering, og de som har levd en stund fikk sikkert flashbacks til de katastrofale tapene som pleide å komme hver gang vi ledet 4-1 på 90-tallet.

Da Tasta reduserte nok en gang til 4-2 begynte det å se stygt ut. I tillegg begynte kampen å ta en ufin retning, da et par frustrerte og usympatiske guttepjokker på Tasta begynte å finne fram grisetaklingene og etterslengene. Det gikk spesielt ut over spillende trener Wersland som fikk smake på grusen ved flere anledinger.

Med 4 minutter igjen å spille burde Rolf safet inn til en sikker seier, men dessverre gir vi bort ett billig frispark til Tasta like utenfor straffefeltet. Det frisparket satte de selvsagt i mål...

Men heldigvis slapp Rolf med skrekken. Kampen endte med 4-3 seier til Rolf, og med 3 poeng i boks blir det iallefall ikke tidenes dårligste Rolfesesong likevel...

Glimrende jobbing og flott spill i første omgang. Da kjørte vi til tider over Tasta og skapte nok sjanser til at vi burde avgjort kampen. Bare uflaks (eller mangel på trening) som gjør at vi ikke scorer mange flere mål. Temmelig ræva i andreomgang - spesielt når midtbanegeneral Pettersen måtte ta seg en lengre pause. Men så lenge Rolf vinner så er det ingen grunn til å deppe...

Øvrige resultater i september:

Vidar-Lye: 4-3
Rosseland-Klebe: 4-1
Tasta-Lye: 0-9
Lye-POL: 2-4
Rosseland-Tasta: 7-1
Vidar-Klebe: 8-4
Klebe-POL: 4-1

Vidar topper tabellen temmelig suverent og er allerede seriemestre. Rolf og Tasta ligger på bunnen med 3 poeng hver, men med vår målforskjell er vi nok mer eller mindre sikret jumboplassen om vi ikke ordner ett mirakel i en av de siste to kampene...

Comments: Legg inn en kommentar

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?