20.8.07

 

Lye-Rolf: 9-3 (6-2)

Rolf: Åge Høyland, Per Tore Solstad, Tore Wersland, Geir Ottøy, Frode Nygaard, Cato Amundsen, Kim Jørgensen, Palle Jørgensen, Daniel Ørke, Trond Andre Salte

Mål for Rolf: Tore Wersland 2, Daniel Ørke

Så var det på'an igjen, og Rolf fortsatte omtrent der vi slapp før sommerferien. Til tross for en frisk Rolfe-start, ble det fort tydelig at de færreste av de rødkledde hadde vært borti en ball siden juni. Dermed fikk Lye to kjappe og billige mål.

Og selv om storscorer Tore Wersland fikk redusert til 1-2 var det liten tvil om at Lye var klart best i første omgang. Pauseresultatet ble hele 6-2 til Lye og dermed var i praksis løpet kjørt.

I andre omgang ble det noe jevnere. Åge Høyland stod som en levende kjempe-blekksprut i mål, og fikk reddet det aller meste Lye vartet opp med. Dessverre ble andre omgang sterkt preget av en regnvåt bane, og det ble etterhvert mer knall og fall enn i en middels dårlig stumfilm-komedie.

Kampen endte til slutt 9-3 til Lye. Ikke akkurat ett resultat Rolf kan være stolte av. Men kampen går likevel inn i historien. Kim og Palle Jørgensen ble Rolfs første utenlands-importer. Det ble ikke mye danske dynamitt i dag, men begge viste lovende takter, så kanskje vi kan få litt dansk knall i neste kamp.

Og 15 år gamle Trond Andre Salte smadret rekorden over yngste Rolfespiller noensinne, og gjorde også en fin debut. Definitivt en mann for fremtiden - dersom Rolf har noen fremtid da...

Comments:
Som tilskodar til denne kampen, må eg seie at SK Rolf sto fram som eit spanande lag for framtia.

Eg ynskjer hell og lukke til dette humør-laget frå Sandnes.
 
Legg inn en kommentar

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?