4.6.07

 

Rolf-Tasta: 1-2 (0-1)

Rolf: Åge Høyland, Sølve Skjæveland, Rune Haraldsen, Ronny Eiane, Bjørn Stangeland, Cato Amundsen, Tore Wersland, Frode Nygaard

Mål for Rolf: Tore Wersland

Dagens kamp var ett skikkelig bunnoppgjør. At to lag som til sammen har sluppet inn over 90 baklengsmål så langt i serien bare klarer å score 3 mål når de møter hverandre, viser vel at begge lag bokstavelig talt mangler spisskompetanse.

Rolf hadde vel mesteparten av spillet i 1. omgang. Men dessverre klarer vi ikke å skape nok sjanser. Det var ikke mange skuddene de rødkledde hadde på mål i dag. Det hadde forsåvidt ikke Tasta heller, men de hadde iallefall et par langskudd som snirtet tverrliggeren. Og til slutt fikk de også ett noe heldig mål.

Dermed fikk Rolf en tøff oppgave i andre omgang. Utover kampen ble dessverre Rolfespillerene slitnere og slitnere, og Tasta fikk etterhvert et aldri så lite overtak. Men ingen av lagene klarte å produsere noe særlig farlig foran mål.

3 minutter før slutt fikk imidlertid Rolf lønn for slitet, da en hardt arbeidende Tore Wersland endelig fikk satt ballen i mål. Nå skulle vel det meste tyde på at kampen skulle ende med uavgjort. Men vi som har fulgt Rolf i snart 10 år vet at man ikke setter penger på Rolfepoeng før dommeren har avblåst kampen. Og ganske riktig gikk Tasta rett i angrep fra avspark og scorer seiersmålet.

Ufortjent? Ja.

Bittert? Definitivt.

Men Rolf har egentlig kun seg selv å takke for at det ikke ble 3 poeng i dag. Med ett noenlunde toppet lag på banen, så burde Rolf surfet inn til en grei seier. Men når halve troppen melder forfall gang på gang og kondisjonen til gjennomsnitts-Rolferen er på nivået til ett noe slitent dovendyr, så vil vi slite uansett hvem motstanderen er.

Takket være at en alvorlig skadet Ronny Eiane trosset smertene, så klarte vi iallefall å stille med 1 mann på benken. Og innsatsen til de 8 Rolferene som stilte opp i dag var definitivt årsbeste. Dessverre deles det ikke ut poeng for bare innsats.

Gratulerer så masse til Tasta som også jobbet hardt og ble belønnet med tidenes første seier.

Øvrige resultater:

Lye -Rosseland: 2-2
POL-Klebe: 5-3

Dermed er tabellen lite lystig lesestoff:


Comments: Legg inn en kommentar

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?