25.5.07

Rolf-Klebe 4-13 (1-5)

Rolf: Åge Høiland, Sølve Skjæveland, Ronny Eiane, Tore Martin Wersland, Cato Amundsen, Erik Pettersen, Bjørn Sigurd Stangeland

Mål: Tore Wersland 2, Erik Pettersen 2

Rolfesidenes legendariske journalist var ikke til stedet på kampen, så i stedet følger en kamprapport fra trenerlegenden Tore Wersland:

Kampen i går endte med et hederlig 4-13 tap mot Klebe. Klebe tok tidlig ledelsen etter rundt 8 minutter før Tore scorte 1-1 etter en nydelig pasning fra Pettersen. Plasserte ballen under keeper. Så kom det 4 mål til fra Klebe, så det stod 5-1 til pause.

Andre omgang begynte med Klebe mål etter 10 sekunder og så fortsatte laget å briljere jevnt og trutt utover, selv om også Rolf hadde noen ok sjanser. Med rundt 10 minutter igjen og 13-1 til Klebe, så våknet endelig Rolf. 13-1 ble til 13-4. To herlige mål av Pettersen og nok et mål av Tore Owen, med litt hjelp av motstander, gjorde at Rolf avsluttet kampen med stil.

Klebe vil ikke tape mange kamper i år og etter den dramatiske oppladningen da P2 måtte melde forfall pga han ble påkjørt pluss at Stig heller ikke kunne stille, så måtte vi ringe en invalid Pettersen, som heldigvis ville ofre litt blod for Rolf. Pettersen spilte som en Gud og virket slettes ikke som en syk mann. Åge hadde også mange tv-redninger og bør vel snart bli årets Rolf? Fortjener masse ros for å stille hver uke. Hadde vært krise uten den mannen.

Selv om 13-4 kan høres gale ut, så var det en helt ok kamp. Glatt bane gjorde det vanskelig og tungt å ikke kunne bytte. Satser på mer folk på mandag.