15.5.07

Pol-Rolf: 5-3 (2-2)

Rolf: Åge Høiland, Sølve Skjæveland, Ronny Eiane, Tore Martin Wersland, Cato Amundsen, Frode Nygaard, Morten Reigstad, Erik Pettersen, Geir Ottøy, Stig Håversen, Bjørn Sigurd Stangeland

Mål: Tore Wersland 2, Erik Pettersen

Rolf gikk ut i stort tempo og tok kjapt ledelsen etter en nydelig scoring av den legendariske Tore Martin Wersland. Men til tross for et brukbart overtak i 1 omgang klarte aldri Rolf å avgjøre kampen. Rot i Rolfeforsvaret førte til at Pol fikk utligne, men det tok ikke lenge før Erik Pettersen sendte Rolf tilbake i ledelsen. Dessverre utlignet Pol enda en gang slik at pauseresultatet ble 2-2. Et resultat Pol hadde størst grunn til å være fornøyd med.

Dessverre ble det ikke like bra Rolfespill i andre omgang. Til tross for at Tore Wersland nok en gang sendte Rolf i ledelsen, var det Pol som overtok mye av spillet i andre omgang. Rolf slet med taktikken i forsvaret, og det utnyttet Pol til å utligne enda en gang. Og da Pol tok ledelsen etter en håpløs frispark-situasjon 5 minutter så det temmelig håpløst ut for Rolf. To Rolfeskudd traff tverrliggeren i sluttminuttene, og når hele Rolf jaget framover for å få utligningsmålet, kunne Pol kontre og score 5-3 målet med kampens siste spark på ballen.

Ufortjent at Rolf ikke reiste hjem med minst 1 poeng, men iallefall en kraftig forbedring i forhold til skandalekampen mot Vidar sist uke. Med litt flere forsvarsspillere i troppen og litt mer målteft framover, så kan det fort bli en og annen hyggelig Rolfekamp utover i sesongen.