27.4.07

Rolf-Austrått: 6-10 (3-5)

Rolf: Åge Høiland, Bjørn Sigurd Stangeland, Erik Pettersen, Cato Amundsen, Frode Nygaard, Tore Wersland, Stig Håversen, Kim Jørgensen

Mål: Kim Jørgensen 3, Bjørn Sigurd Stangeland, Erik Pettersen, Tore Wersland

Så var det klart for en ny sesong og årets første treningskamp. Rolf fikk en sjelden pangstart og ledet 2-0 før det hadde gått 3 minutter. Deretter jevnet kampen seg ut og halvveis i første omgang hadde Austrått klart å utligne til 2-2. Rolf slo tilbake og gikk opp i 3-2 før de rødkledde gikk på en aldri så liten smell og slapp inn 3 kjappe mål like før pausen. Men alt i alt en ganske positiv førsteomgang.

Andre omgang var heller laber. Rolf merket at man kun hadde 1 innbytter på benken og at hele det faste forsvaret hadde meldt forfall til kampen. Austrått fikk stort sett gjøre som de ville og plutselig var stillingen 3-10. Det gjorde nok til at Austrått slappet litt for mye av på slutten, og dermed fikk Rolf puttet inn 3 trøstemål de siste 10 minuttene.

Sluttresultat 6-10 var vel ikke noe å rope hurra for, men Rolf viste iallefall at man er i stand til å score en del mål denne sesongen. Den nye danske utenlandsproffen Kim Jørgensen viste seg å være en meget målfarlig spiller. Og Rolfs andre nyinnkjøp, Cato Amundsen, ser også ut til å bli en solid forsterkning.

Første seriekamp blir 7 mai mot Vidar, og da håper vi at Rolf stiller med full tropp.