29.8.06

Rolf-Figgjo: 1-3 (0-1)

Rolf: Åge Høiland, Sølve Skjæveland, Knut Einar Haave, Ronny Eiane, Bjørn Sigurd Stangeland, Tore Martin Wersland, Stian Didriksen, Frode Nygaard, Erik Pettersen, John Johnsen, Per Tore Solstad

Første omgang ble en temmelig sjansefattig affære. Rolf hadde kanskje de fleste halvsjansene, men hva hjelper det når Figgjo får det eneste målet. Likevel en del positive takter og med litt mer flaks kunne pauseresultatet fort vært motstatt.

Ikke like bra spill av Rolf i andre omgang. Vi gir bort ballen altfor lett, og dermed kommer Figgjo til en del gode sjanser. Heldigvis vartet keeper-Åge opp med storspill nok en gang. Men etter slurv i Rolfeforsvaret måtte selv super-keeperen kapitulere, og Figgjo kunne gå opp i 0-2, og da gikk mye av lufta ut av Rolf.

Med fire minutter igjen å spille ordner imidlertid Tore Wersland reduseringen til 1-2. Rolf kaster hele laget i angrep og får også nesten utligningen. Dessverre kontrer Figgjo og får et unødvendig frispark. Det tar de kjapt før Rolf har kommet tilbake i forsvar, og dermed ender kampen med tap 1-3.

Surt å ikke stikke av med poeng, men iallefall klar bedring siden 1-8 tapet mot Figgjo i vårsesongen...