23.8.06

Matningsdal-Rolf: 3-3 (1-0)

Rolf: Åge Høiland, Sølve Skjæveland, Knut Einar Haave, Ronny Eiane, Bjørn Sigurd Stangeland, Tore Martin Wersland, Stian Didriksen, Frode Nygaard, Erik Pettersen, John Johnsen

Så var endelig høstsesongen i gang, og det var tydelig at knapt noen av Rolfespillerene hadde rørt en ball på noen måneder. Er vel ting som tyder på at egentreningen har blitt nedprioritert til fordel for grillmat og utepils.

Matningsdal brukte nemlig ikke mer enn et minutt før de kunne utnytte rot i Rolfeforsvaret til å heade ballen i mål. Var generelt mye rufsete spill i første omgang, men ett temmelig ineffektivt Matningsdal-lag klarte heldigvis ikke å score flere mål.

Andre omgang startet bedre for Rolf. Erik Pettersen fikset utligningen i sin første kamp for sesongen. Men deretter fikk Matningsdal tidenes mest uforståelige straffe, og vår ellers strålende keeper hadde ingen muligheter til å redde den.

Men for en gangs skyld sprakk ikke Rolf i motgang. Tore Wersland ordnet enda en utligning, før Stian Didriksen sendte Rolf i ledelsen med 3-2. Med kun kort tid igjen burde det vært en grei jobb å hale seieren i land. Men typisk nok begynte vi å småspille med ballen i eget forsvar. Slik straffer seg ofte, og Matningsdal snappet ballen og sikret 3-3 og poengdeling.

Surt at vi ikke fikset 3 poeng i denne kampen. Men tatt i betraktning at det var første kamp etter ferien, så kunne det fort gått mye verre. Fortsetter vi slik kan vi muligens få til en brukbar høstsesong.

Ellers må det vel nevnes at dømmingen i denne kampen må være det svakeste siden skandalekampen mot Madla i 1999...

Matningsdals syn på kampen kan du forresten lese her.