3.5.06

 

Rolf - Matningsdal: 0-2 (0-1)

Rolf: Geir Ottøy, Sølve Skjæveland, Tom Trones, Per Tore Solstad, Tore Wersland, Bjørn Sigurd Stangeland, Frode Nygaard, Morten Reigstad

Sportsklubben Rolf rider igjen! Endelig var det klar for den 8 sesongen på Rolfefjell, og det knyttet seg stor spenning til oppgjøret mot nystartede Matningsdal IL. Publikum hadde også møtt tallrike opp på Stadion i dag, og flere hunder fulgte også spent med på kampen. Skulle Rolf gå til hundene nok en gang?



Sjeldent syn: Publikum på en Rolf-kamp! Men hvor var hjemme-fansen???

Rolf måtte dessverre stille med ett temmelig redusert lag i serieåpningen. Som vanlig herjer elveblest og lignende skumle tropesykdommer i Rolfe-leieren og dessverre var det bare 8 Rolfere som stilte opp til dagens kamp.



Keeper-vikar Ottøy hadde en forholdsvis rolig dag på jobben

Første omgang bar vel preg av at Rolf kun har en eneste utendørsøkt bak seg i år. Kampen startet jevnt og ingen av lagene klarte å produsere de helt store sjansene. At Matningsdal scoret omgangens eneste mål, var vel ikke helt rettferdig. Men Rolf slet med å få til det offensive spillet i dag.



Forsvarskjempe-stjernen Sølve Skjæveland spilte sin Rolfe-kamp nr 80!!!

I andre omgang ble det riktignok mer fres over Rolf. De rødkledde produserte en rekke fine sjanser. Nærmest var den gamle sliteren Tore Martin Wersland fikk stå helt alene i feltet og heade på ett par meters avstand mot nesten åpent mål.



Det er fortsatt fres i super-veteran Tore Wersland. Svetter gjør han også...

Men Matningsdals gode keeper fikk utrolig nok reddet ballen på streken. Rolf jaget nå utligningen og da superspiss Frode Nygaard ble sparket ned i straffefeltet, trodde vel alle at kampen skulle snu. Men den nervøse straffe-eksekutøren Tore Wersland maktet ikke presset og satte straffen rett på Matningsdals keeper.



Men til tross for appeller til dommer Løvaas og et forsøk fra straffemerket, så ble det dessverre ingen mål på Wersland i dag...

Etter dette gikk lufta ut av Rolf. Og dermed var det Matningsdal som til slutt fikk scoret kampens andre mål, da Rolfs ellers gode keeper-vikar Geir Ottøy fomlet litt i feltet. Kampen endte dermed med 0-2 og det er bare å gratulere Matningsdal med seier i sin aller første seriekamp.



Dermed ble det ingen poeng på Tom Trones og resten av Rolfe-gutta i dag...

Rolf hadde fortjent poeng idag, men det nytter ikke så lenge vi ikke scorer mål. Nå må vi mobilisere hele troppen før neste kamp, slik at vi kan toppe laget og begynne å vinne litt kamper igjen...

Regner med det kommer en rapport fra Matningsdal på klubbens hjemmesider snart...

Øvrige resultater:

Austrått - Hana: 9-0


Comments: Legg inn en kommentar

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?