9.5.06

Figgjo-Rolf 7-1 (4-0)

Rolf: Keeper-Frode, Sølve Skjæveland, Ole Gjesdal, Bjørn Sigurd Stangeland, Frode Nygaard, Tore Wersland, Daniel Ørke

Mål: Daniel Ørke

Tja hva skal vi si om denne kampen da? Selv om det som vanlig frister å skylde på en taktisk bommert av treneren, så er vel sannheten at vi ble overspilt av et bedre lag. Nok engang meldte en rekke sentrale Rolfere forfall, og treneren fikk en vanskelig jobb med å stable en tropp på beina i siste liten. Håper at alle kan gi beskjed i god tid i fremtiden dersom de ikke kan stille på kamp. Så slipper vi kanskje å måtte bli kunde hos Manpower.

Dermed var det et lite samspilt Rolfe-lag som stilte opp i dagens kamp. Og det er ting som tyder på at kondisjonstrening neppe har hatt øverste prioritet denne vinteren, så ett par ekstra innbyttere hadde neppe skadet det heller. Og da blir det vanskelig å komme hjem med poeng. Veldig vanskelig.

Om selve kampen er det ikke mye å si. Etter en brukbar start, overtok Figgjo mer og mer etterhvert som Rolfespillerene løp seg tomme. Kun en meget dyktig keeper forhindret at Figgjo ikke ledet med mer enn 4 mål etter første omgang.

I andre omgang gikk det faktisk litt bedre. Rolf begynte å produsere litt sjanser, og debutant Daniel Ørke fikk redusert til 1-5. Men Figgjo kjørte på mot slutten av kampen og vant til slutt hele 7-1. Og hadde det ikke vært for kriminelt misbruk av sjanser, så hadde det garantert blitt tosifret tap i dag.

Rolf har dermed fått en tradisjonell vond og vanskelig start på sesongen. Men vi var iallefall heldige med været...

Som vanlig er Rolf trygt plassert i bunnen av tabellen. Men vi slår nok grusomt tilbake i neste kamp...