28.9.05

 

Walkover mot Havørn

Havørn klarte ikke å stille lag til kampen mot Rolf. Tror det er dette man kaller frykt. Dermed ender kampen med walkover og 3 poeng til Rolf. Litt trist, for det hadde vært gøy å vinne en kamp igjen.

Øvrige resultater:

Vaulen-Vidar: 3-3
Hafrsfjord-Snapnes: 3-4

Dermed er Vaulen nok en gang gruppevinner, og det er bare å gratulere og ønske de lykke til i kampen om kretsmesterskapet.

Snapnes er i storform og fikset årets første borteseier. Rolf må nok stille med en knallsterk tropp dersom vi skal ha med oss poeng hjem fra Jørpeland i siste seriekamp.

Etter dagens "seier" er Rolf nå oppe i 15 poeng med 1 kamp igjen å spille. Hafrsfjord er ferdige med sine kamper og endte med 9 poeng. Snapnes har 2 kamper igjen om kan dermed max få 13 poeng.

Litt uvisst hvor mange kamper Havørn har igjen og hvor mange som har endt med walkover til motstanderen, men i teorien kan Havørn ende med 15 poeng.

Comments:
Jeg har vært supporter i mange år men nå som dere er dratt inn i Nokas-ranet vet jeg ikke lengre. Fint om klubben kunne gått ut og avkreftet/bekreftet sitt bekjentskap til Toska og gjengen
 
Hmmm, begynner å bli en stund siden vi så noe til supporterene.

Til og med den trofaste Golden Retriveren som pleide å gå tur forbi banen, har ikke vist snuten på mange år.

Hvor blir det egentlig av medgangs-supporterene???
 
Legg inn en kommentar

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?