20.9.05

 

Vidar-Rolf: 3-1 (1-1)

Rolf: Tore Sondresen, Tom Trones, Sølve Skjæveland, Frode Nygaard, Frank Leknes, Stian Didriksen, Tore Wersland, Geir Ottøy, Erik Pettersen, Morten Tandrevoll

Mål for Rolf: Morten Tandrevoll

Andre lag har medgangs-supportere. Rolf har medgangs-spillere. Etter 2 tap på rappen meldte 6 av spillerene fra forrige kamp forfall. Dermed var det årets minste Rolfetropp som tok turen til Stavanger for å prøve å ta skalpen til Vidar.


Tore Sondresen var endelig tilbake i Rolfeburet

Vidar gikk ut i et tempo som kunne tyde på at de ville hjem før "Fjernsynsteateret" begynte på TV'en, men Rolf klarte heldigvis å ri av den verste stormen. Da Rolf hadde kjempet seg inn i kampen, var det likevel Vidar som tok ledelsen. Men like etterpå kvitterte Rolfs Morten Tandrevoll med et nydelig langskudd fra 20-25 meter som klistret seg inn under vinkelen.


Tom Trones - for anledning i kledelig og velduftende Steve Perryman-vest®

Deretter var det Rolf som sto for det meste av underholdningen i kampen. Mye bra spill og høyt press fra de rødkledde resulterte i en rekke sjanser. Men avslutningene holdt ikke helt mål.

Etter at Rolf var klart best i første halvdel av andre omgang, gikk mesteparten av lufta ut av laget da det var Vidar som til slutt fikk satt inn 2-1. Og da Vidar kort tid etter gikk opp til 3-1 på et meget heldig langskudd, så var det siste spikeren i kista.


Stian Didriksen kan nok vente seg et oppgjør med Steve Perryman, etter å ha tatt på seg vesten speilvendt...

3-1 ble dermed sluttresultatet, og etter å ha spilt en meget bra i 3/4-deler av kampen hadde nok Rolf fortjent å tatt med seg 1 poeng hjem. Men det blir ikke mange poeng så lenge vi kun scorer et mål i løpet av kampen. Savnet av en stor og sterk spiss med bart og kjøpekrøller er fortsatt stort. Rolf trenger desperat å finne tilbake målteften i den meget spennende serieinnspurten.

Comments: Legg inn en kommentar

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?