Rolf-KFUM: 1-4 (0-3)

Rolf: Tore Wersland, Geir Ottøy, Tom Trones, Bjørn Hetland, Sølve Skjæveland, Frode Nygaard, Odd Reidar Sømme, Frank Leknes, Stian Didriksen, Per Tore Solstad, Ole Gjesdal, Morten Reigstad, Bjørn Sigurd Stangeland

Mål for Rolf: Frank Leknes

Regn, vind og surt vær under dagens Rolfekamp. Kort sagt, forhold som Andungen Kvakk-kvakk ville frydet seg over. Rolf frydet seg ikke fullt så mye. 3 stk Rolfespillere hadde sjekket værmeldingens langtidsvarsel og fløyet sydover for vinteren, og det var derfor ett noe svekket Rolfelag som tok imot serietoer KFUM.

Rolf spilte ingen bra førsteomgang. Laget hadde bra kontroll bakover, men framover på banen var det heller tafatt. KFUM hadde mesteparten av presset og scoret 3 forholdsvis billige mål i løpet av omgangen. Og dermed var kampen egentlig punktert.

Rolf gjorde imidlertid et hederlig forsøk på å snu kampen i andre omgang, og overtok mesteparten av spillet. KFUM ble presset langt tilbake på banen, og da Frank Leknes headet inn en redusering til 1-3 fattet Rolf nytt håp. Dessverre svarte KFUM og gikk opp til 4-1 forholdsvis kjapt.

Rolf presset på i resten av omgangen, men kom til altfor få avslutninger til å kunne true KFUM-ledelsen. KFUM fikk også sine sjanser, men keepervikar Tore Wersland ryddet opp i det meste (til tross for noen sjongleringskunstner med våt og glatt ball).

Dermed endte kampen med tap 1-4. Forsåvidt ikke noe ufortjent resultat. Men likevel ett skikkelig surt tap på en skikkelig sur dag. Dette kunne vi gjort så utrolig mye bedre...