Rolf - Vidar: 0-4 (0-1)

Laget: Tore Sondresen, Sølve Skjæveland, Tom Trones, Bjørn Hetland, Ole Gjesdal, Odd Reidar Sømme, Geir Ottøy, Stian Didriksen, Erik Pettersen, Tore Wersland, Frode Nygaard, Morten Tandrevoll

Etter ett par kamper med masse forfall, kunne Rolf stille med sitt tilnærmet beste lag i dagens kamp mot ubeseirede Vidar. Bare toppscorer Morten Reigstad, Per Tore Solstad og Skippy Stangeland manglet. I tillegg er Frank Leknes fortsatt langtidsskadet.

På Vidar derimot savnet vi en artig liten krabat fra fjorårets sesong. Hvor er det blitt av den legendariske "Vidar-treneren"? Regner med en eller annen storklubb har snappet opp dette sjarmtrollet...

Etter noe rufsete organisering og forsvarsspill de siste kampene, valgte Rolf å gå ut forsiktig i dagens kamp. Og det viste seg å være en fornuftig ide. Til tross for at Vidar hadde ballen mest, skapte de fint lite og Rolfe-forsvaret hadde solid kontroll. Midtveis uti første omgang ble det likevel ett mål til Vidar. Men etter dette målet kom også Rolf mer med framover, og de raske Rolfe-spissene hadde også flere gode kontringsforsøk mot det trege midtforsvaret til Vidar.

Dessverre måtte Rolfe-kaptein og stjerne-forsvarer "Svoger-Bjørn" Hetland gå ut med en alvorlig tå-skade mot slutten av første omgang. Pauseresultatet ble 0-1.

Rolf startet bra i andre omgang, og overtok mye av spillet. Vidar hadde fortsatt sine sjanser, men var lite effektive. Og Rolfs gode keeper Tore Sondresen ordnet opp i det meste. Rolf jaget en utligning fram til ca 10 minutter før slutt, da Vidar dessverre får øket ledelsen til 2-0. Minuttet etter får Vidar ett billig frispark som de setter rett i mål. 3-0 og kampen er punktert. Og i siste spilleminutt er det rot i Rolfe-forsvaret og Vidar kan fastsette sluttresultatet til 4-0.

Alt i alt en fortjent seier til Vidar. Men 0-4 var litt i overkant. Egentlig en grei jobbekamp av Rolf. Organiseringen og taktikken funker bra. God innsats av hele laget i dag. Men vi er dessverre sørgelig lite effektive, og savnet av en ordentlig goalgetter begynner å bli stort. Når transfervinduet åpner bør nok en målkåt tank-senter med bart og kjøpekrøller stå øverst på handlelisten til Rolfe-trener Wersland...

Øvrige kamper:

Hafrsfjord - Havørn : 6 - 4
Vaulen - KFUM kam : 4 - 3

Rolf holder fortsatt 4-plassen på tabellen, men er vel offisielt innblandet i bunnstriden nå. Men nå følger årets 2 viktigste kamper mot Havørn og Snapnes som vil avgjøre om vi kan ta sommerferie som ett bunnlag eller middelhavsfarer.