Rolf: Tore Sondresen, Sølve Skjæveland, Tom Trones, Bjørn Hetland, Ole Gjesdal, Odd Reidar Sømme, Geir Ottøy, Stian Didriksen, Erik Pettersen, Tore Wersland, Frode Nygaard, Morten Tandrevoll, Per Tore Solstad, Morten Reigstad

Mål: Stian Didriksen 3, Morten Reigstad, Geir Ottøy, Erik Pettersen

Dagens Rolf: Stian Didriksen

Kampens store spiller, Stian Didriksen

Begge lag sto med 3 poeng foran denne kampen, og dermed skulle man tro det ville bli en jevn kamp. Og kampen begynte faktisk også ganske jevnt. Havørn startet overraskende bra, og tok ledelsen etter bare noen få minutters spill. Rolf slo tilbake og utlignet ved Stian Didriksen.

Men så skjer det som ofte skjer. Rolf slurver stygt i forsvar, og en Havørn-spiller kommer alene med keeper. Heldigvis kommer Odd Reidar Sømme løpende bakfra og ordner opp i kjent stil. Men utrolig nok blåser dommeren straffe, som Havørn setter kontant i mål.

Tore Sondresen har ingen sjans å redde straffen

Men deretter hender vel noe som vel aldri har skjedd i Rolf's syvårige historie. Laget øker tempoet og løper motstanderen i senk. Ved hjelp av knallhard pressing, en kondisjon av stål (og en stooor innbytter benk) overtar Rolf kampen totalt. 1-2 blir snudd til 3-2 før pause.

Gigantisk Rolfesjanse

Og Rolf fortsatte i samme stil etter pausen. Det var liten tvil at den nydelige kunstgressmatta på stadion favoriserte de finslepne teknikerene på Rolf. De rødkledde fra Sandnes vartet opp med samba-fotball av beste merke og puttet likegodt på 3 nye mål i andre omgang.

Og ett Rolfemål

Havrenakkene fra Havørn skjønte vel fort at de var minst 3-4 numre for små til å spille fotball mot de store gutta, og brukte vel derfor mesteparten av energien sin på syting og klaging. Uten at det hjalp dem så mye. Men etter å fått god hjelp av en gavmild keeper, fikk de iallefall et trøstemål mot slutten av kampen.

Atle Antonsen voktet buret for Rolf

Men Rolf var som sagt totalt overlegne i dag, og det var vel aldri noen tvil om at de ville ta med seg 3 poeng hjem i dag. Rolferene produserte den ene sjansen etter den andre, og kun stolper, tverrliggere og mangel på skuddtrening forhindret et tosifret antall Rolfe-mål i dag.