24.5.05

Rolf-Vaulen: 3-8 (1-3)

Laget: Tore Sondresen, Tom Trones, Bjørn Hetland, Ole Gjesdal, Geir Ottøy, Stian Didriksen, Morten Reigstad, Erik Pettersen, Frode Nygaard, Morten Tandrevoll, Tore Wersland

Mål for Rolf: Morten Tandrevoll, Tore Wersland, Morten Reigstad

Rolf manglet dessverre et par sentrale spillere foran denne viktige kampen mot serieleder Vaulen. Forsvarsklippen Sølve Skjæveland måtte i et møte med presten sin, og midtbane-stjernen Frank Leknes er langtidsskadet. Andre kjente Rolfere som herrene Solstad, Stangeland og Sømme glimret også med sitt fravær. Til gjengjeld sesongdebuterte Ole Gjesdal og Morten Tandrevoll, og keeper Tore Sondresen skulle for første gang vokte Rolfemålet.

Dessverre så det ikke ut som Rolf hadde hatt godt av noen ukers spillefri. Vaulen scoret nesten rett etter avspark, og Rolf hadde vel knapt fått til noe spill før Vaulen fra frempå igjen og laget 2-0.

Deretter tok Rolf seg noe sammen og Morten Tandrevoll satte et glimrende langskudd i mål bak Vaulens keeper. Men Vaulen var likevel klart best i første omgang og ordnet ett mål til før pause.

Vaulen startet også bra i andre omgang og scoret enda et mål, før Tore Wersland kunne redusere til 2-4. Deretter hadde Rolf en bra periode med tendenser til småpent spill. Dessverre manglet Rolf en skikkelig goalgetter idag, og dermed var det Vaulen som gikk opp til 2-5. Like etter reduserte Rolf nok en gang, denne gangen ved Morten Reigstad.

Resten av 2 omgang var forholdsvis jevn, men til tross for en del bra sjanser klarte ikke Rolf å score flere mål i dag. Dessverre ble det altfor sjelden vi fikk testet refleksene til Vaulens målmenn. Og bakover på banen var det til tider rufsete. Likevel burde vi klart å rodd i land kampen til 3-5 og et "hederlig nederlag". Men i de siste 4-5 minuttene sovner Rolf helt, glemmmer å kjempe, og vips kan Vaulen putte på 3 svært så billige mål. "Rolfe-sprekken" er altså fortsatt ikke død...

Kort sagt svikter konsentrasjonen og taktikken under de ti første minuttene av første omgang og fem siste av andre omgang. Det fører til 5 "tabbemål" og slikt blir det ikke mye poeng av. Bortsett fra det var det som sagt tendenser til brukbart spill, men 3 mål holder ikke til å vinne mange kamper i sjuerfotball. Trener Tore Wersland har dermed litt å jobbe med før neste seriekamp mot KFUM-kameratene. Skal det bli poeng der må vi både tette igjen bak, og score mere mål...