3.5.05

Rolf harvet over Hafrsfjord: 5-1!!!

Hafrsfjord 2 - SK Rolf: 1-5 (0-1)

Laget: Tore Wersland, Sølve Skjæveland, Tom Trones, Bjørn Hetland, Per Tore Solstad, Geir Ottøy, Stian Didriksen, Morten Reigstad, Erik Pettersen, Frode Nygaard, Odd Reidar Sømme, Bjørn Sigurd Stangeland

Mål for Rolf: Stian Didriksen, Sølve Skjæveland, Frode Nygaard, Tore Wersland, Geir Ottøy

Dagens Rolf: Tore "Tigeren" Wersland

Ting så ikke lyst ut for Rolf før første seriekamp. Da keeper måtte melde forfall pga akutt jungelfeber, fryktet nok mange et stygt tap. Og det var også Hafrsfjord som presset på i første omgang. Men keeper-reserve Tore Wersland sto som en tiger, og vartet opp med den ene TV-redningen etter den andre. Litt hjelp av stolper og tverrligger hadde han også. Og dermed var det Rolf's Stian Didriksen som scoret omgangens eneste mål.

De fleste trodde nok fortsatt at Hafrsfjord skulle snu kampen. Men i andre omgang vartet Rolf opp med samba-fotball som man neppe har sett på noen fotball-bane siden storhetstiden til Luton Town. Sølve Skjæveland dundret inn ett av tidenes Rolfe-mål, da han holdt på å brekke tverrliggeren fra 20 meters avstand. Og Frode Nygaard la på til 3-0, før Hafrsfjord fikk sin eneste redusering. Deretter puttet Tore Wersland (nå som utespiller) og Geir Ottøy på Rolfemål nr fire og fem. På slutten kunne det fort blitt både 7 og 8 mål, men kampen endte til slutt med 5-1 seier til Rolf.

Spillende trener Tore Martin Wersland har all grunn til å være fornøyd med sin første kamp etter comebacket som Rolfe-sjef. Nå satser vi på at Kaptein Wersland styrer Rolfe-skuta mot seriegull.

En stor klapp på skulderen til Tore og Erik som sto hver sin glitrende omgang i mål. Tror det kan bli stor kamp om den prestisjetunge "Gul-hansken" på årets Rolfebord...

Egentlig kan vel hele laget gi seg selv en klapp på skulderen. Lenge siden vi har kjempet så bra hele kampen. Lenge siden vi har vunnet også når jeg tenker etter. Sist seier i en seriekamp var 6-4 over Hinna 30 september 2003. Det er 581 dager siden. Fortsetter vi med samme driven som i dag, blir det garantert ikke like lenge til neste seier.

Eneste skåret i gleden var at Vaulen vant 6-0. Dermed ble det ikke serieledelse på oss. Men vi får kose oss med 3 poeng likevel...