KFUM Kameratene - Rolf: 7-2 (5-1)

Laget: Erik Pettersen, Per Tore Solstad, Bjørn Hetland, Ole Gjesdal, Stian Didriksen, Odd Reidar Sømme, Frode Nygaard, Geir Ottøy, Tore Wersland, Morten Reigstad

Mål: Morten Reigstad 2

I en slik kamp er det bare å begynne med unskyldningene:

1: Keeper Tore Sondresen møtte aldri opp. Vi frykter han ble tatt av ulven eller muligens snøskred på vei til kampen.

2: To av forsvarssjefene, Sølve Skjæveland og Tom Trones var heller ikke aktuelle til denne kampen.

3: Morten Tandrevoll fikk ikke lov til å komme ut og leke før han hadde spist opp middagen sin, og Erik Pettersen måtte være keeper-vikar. Dermed manglet vi kanskje de to eneste som kan være midtbane-generaler.

4: Stjernespiss Tore Wersland slet med lumbago, helvetesild og en helse som generelt er på vei mot avgrunnen. Han var likevel sporty og stilte opp, men var langt fra toppformen.

5: Vi er generelt ræva.

6: Og så videre, etc

Men det nytter ikke å unskylde at ingen Rolfespillere viste ett snev av innsats i første omgang. De få gangene vi hadde ballkontakt, kunne vel stilen og ballkontrollen minne om en full moskus på flukt. Men stort sett hadde vi ikke ballen. Dermed kunne KFUM putte på 5 goaller, før Morten Reigstad fikk redusert til 5-1 like før pause. En omgang som helt klart er årsverste av Rolf, og kunne minne om noen av skrekk-kampene fra vår vonde og vanskelige historie...

I andre omgang fikk vi Erik Pettersen ut av målet og inn på midtbanen. Herrene Ottøy/Wersland overtok jobben som keepere. Og dermed fikk vi endelig kontroll over midtbanen. Vi spiller deretter en jevn og forholdsvis brukbar omgang. Likevel ble det 2 nye baklengsmål, og enda ett Rolfemål av Morten Reigstad.

Like greit å glemme kampen med en gang. Men vi bør kanskje huske på noen av feilene, og prøve å unngå disse i de neste kampene.

Lyspunkt 1: Vi manglet en haug med nøkkelspillere, og kan uten tvil prestere bedre med disse på plass. Og andre omgang var tilnærmet godkjent. Med fullt lag kunne det fort ha vært en helt annen kamp.

Lyspunkt 2: Unge Reigstad spilte til tider bra og puttet på 2 mål. Dermed er han sesongens toppscorer med 3 goaler. For ordens skyld Heter fortsatt tidenes toppscorer Tore Wersland (62 mål). Deretter følger Geir Ottøy (30 mål) og Morten Reigstad (20 mål).

Lyspunkt 3: Vi fikk sesongens første glimt av de nye frekke Rolfe-draktene. En stor takk til REMA 1000 som har fornyet sin sponsoravtale med Rolf. Er liten tvil om at omsetningen til Reitan & co har gått i været etter REMA startet å sponse Rolf i 1999. Håper at alle spillere stiller med nye drakter til neste kamp, slik at vi kan pensjonere de gamle sluskete Rolfedraktene fra forrige årtusen. Så selv om vi skulle fortsette å tape fremover, så vil vi iallefall være pene i tøiet...

Får se om vi kan få til en liten foto-session i løpet av nærmeste fremtid.