7.10.04

 

Rolf-Orstad: 0-9

Så endte en skuffende sesong med et skuffende resultat. Men vi startet godt. Førsteomgang er noe av det beste Rolf har spilt så langt i år, og iallefall best etter sommerferien.

Vi hadde både innsatsen og spillet, men fikk dessverre ikke ballen i motstanderens mål. Vi klarte derimot å få ballen i eget mål. Og Orstad fikk vel et billig mål like før pause. Men selv om vi tapte første omgang 0-2, så var dette uten tvil en positiv omgang av Rolf som vi godt kunne ledet.

Andre omgang var krise. Rolfesprekken slo til for fullt igjen. Vi fikk lite til framover, og bakover gikk det meste galt. Orstad scoret på det de hadde av muligheter. Og da ender det stygt. Virkelig stygt.

Men nok om det og mer om noe annet. Følgende spillere ga alt for Rolf i dag:

David, Sølve, Bjørn Sigurd, Frank, Stian, Frode, Geir, Morten R, Tore Martin & Per Tore (som gjorde et ypperlig comeback i sin første kamp siden 1999. En gang Rolfer - alltid Rolfer!!!)

Dermed ser det ut som sesongen er over, og følgende spillere har vært innom Rolf i år:

Navn Kamper/ Mål
Geir Ottøy 14 / 2
Sølve Skjæveland 13 / 0
Tore Wersland 13 / 11
David Storøy 12 / 0
Frode Nygaard 11 / 0
Stian Didriksen 11 / 5
Tom Trones 10 / 0
Åge Høiland 9 / 0
"Svoger-Bjørn" Hetland 8 / 0
Morten Reigstad 8 / 1
Frank 8 / 2
Jarle Lunde 5 / 0
Morten Gilje 5 / 0
Bjørn S. Stangeland 3 / 0
Gunnar Bjerg 2 / 0
Morten Tandrevoll 2 / 2
Odd Inge Rødland 1 / 0
Ove "Krølle" 1 / 0
Per Tore Solstad 1 / 0
Eirik Nordheim 1 / 1

Vil benytte sjansen til å takke alle for innsatsen og gratulere Tore med toppscorertittelen. Håper flest mulig blir med i troppen neste år også. Da skal Rolfe-imperiet slå tilbake og ta en grusom hevn...

Ellers håper jeg at flest mulig blir med på håkki-trening hver tirsdag kl 19:00 på Bogafjell. Regner med det blir noen knallharde oppgjør mellom Havrenakkene og Puseguttene.




Comments: Legg inn en kommentar

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?